Izvor: Bor030.net, 23.Dec.2016, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mališani bezbedniji u igri

Udruženje roditelja “Bebironče” prethodnih dana je organizovalo akciju postavljanja zaštitne ograde oko parkića na III km jer se dešavalo da se mališani povređuju tokom igre zbog strmih ivica igrališta.

Uz angažovanje kompanije METAL-CENTAR D.O.O. koji su donirali materijal za ogradu, ATV FOD-a DOO koji su napravili stubove za ogradu, kao i JKP 3. oktobar čiji su vredni radnici po mrazu postavili istu, igralište je danas sigurnije za decu.

Ovoj akciji priključile >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << su se kompanija “Albo doo” i štamparija “Magnus Print House” napravivši spomen ploču sa natpisom i logoom Bebirončeta.

Kako najavljuju iz ovog udruženja, prikupljen je i materijal za gornji deo igrališta, koji će biti ograđen na proleće.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.