Ljubavnica optužila Antanaskovića: Rasekao mi je usnu dok me je tukao metlom i vređao

Izvor: Aleksinac.net, 25.Apr.2015, 02:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubavnica optužila Antanaskovića: Rasekao mi je usnu dok me je tukao metlom i vređao

Momčilo Antanasković biće prekršajno gonjen jer ga je Slađana Đorđević, bivša službenica aleksinačke opštine, optužila da je u sredu pretukao ispred njegove kuće u selu Vukašinovac

Aleksinačka policija podnela je prekršajnu prijavu zbog vređanja, zlostavljanja, vršenja nasilja i izazivanja tuče protiv Momčila Antanaskovića, zamenika predsednika Skupštine opštine Aleksinac.

Antanasković će biti prekršajno gonjen jer ga je Slađana Đorđević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << bivša službenica aleksinačke opštine, optužila da je u sredu pretukao ispred njegove kuće u selu Vukašinovac. Prema njenim tvrdnjama, ona je sa političarem bila osam godina u ljubavnoj vezi a u sukob su došli kada je ona ostala bez posla.

– Obećavao mi je da će me zaposliti u opštini ali sam tamo radila kraće vreme. Molila sam ga da mi pomogne da zadržim posao ali me je on odbio. Počeo je da me izbegava i da me optužuje da mu pravim probleme na poslu i u porodici. U sredu uveče sam došla do njegove kuće da bismo popričali. Čim me je video, zgrabio je metlu i njome me izudarao i to naočigled moje petnaestogodišnje ćerke. Zadobila sam posekotinu po usni koju su mi lekari ušili, polomio mi je zub i naneo povrede po celom telu. Međutim, kada sam ga prijavila policiji dobio je samo prekršajnu prijavu. Zato sam podnela privatnu krivičnu prijavu zbog nanošenja telesnih povreda – kaže Slađana.

Momčilo Antanasković tvrdi da je Slađana sve izmislila.

– Nikada nismo bili ni u kakvoj ljubavnoj vezi. Kada je ostala bez posla, mene je za to okrivila. Od tada mi se desilo dosta loših stvari za koje sumnjam da je ona odgovorna. Oštećen mi je auto, mom sinu je zapaljeno seno. Mislim da ona pokušava da mi se osveti. Te večeri je vikala na mene pa sam je odgurnuo ali je nisam udario – objasnio je Momčilo.

Antanasković se politikom bavi poslednjih deset godina. Predsednik je opštinskog odbora Jedinstvene Srbije a na funkciji zamenika predsednika Skupštine opštine Aleksinac je od 2012. godine.

Nastavak na Aleksinac.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.