„Kruna” Rufija Torpa

Izvor: Pančevac-online.com, 23.Okt.2014, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Kruna” Rufija Torpa

Dragi čitaoci, izdavačka kuća „Vulkan izdavaštvo” i „Pančevac” preporučiće vam svake nedelje po jedan zanimljiv naslov iz bogate ponude te kuće, čija se izdanja mogu naći u knjižari „Vulkan” u novom delu „Aviv parka”.

Dva čitaoca koji do srede, 29. oktobra, u 12 sati, SMS-om na broj 1201 pošalju najduhovitiji odgovor na pitanje „Koliko dobro poznajete sebe?”, nagradićemo po jednim primerkom knjige „Kruna” Rufija Torpa. Imena dobitnika ćemo objaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << u narednom broju „Pančevca”, a nagrade se mogu preuzeti u knjižari „Vulkan”.

Pravilo za slanje SMS-a je sledeće: ukucajte KO (razmak) Alnari (razmak) tekst poruke (ne duži od 160 karaktera) i pošaljite na 1201. Bruto cena SMS-a iznosi 39,48 dinara u VIP mreži, 39,60 dinara u Telenor mreži i 38,64 dinara u mt:s mreži.

O knjizi

U mirnom kalifornijskom susedstvu devedesetih nije bilo devojke savršene poput Lori En: lepe, pametne, lepo vaspitane. Za razliku od svoje najbolje drugarice, koja je bezbrižno uživala u krugu porodice, prepredena i sarkastična Mija se od malih nogu hvatala ukoštac sa ozbiljnim problemima. Međutim, iznenadna tragedija promeniće Lori En zauvek. U moru nedaća ona će se pretvoriti u osobu koju više niko ne prepoznaje… Kroz vešto iznijansiran portret dveju devojaka i žena i iskrenu priču o prijateljstvima iz detinjstva, porodici, majčinstvu i lojalnosti, zapitaćete se koliko zaista poznajete sebe i one koje najviše volite.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.