Kod Metovnice otkrivena velika grupa emigranata iz Avganistana

Izvor: Bor030.net, 20.Dec.2014, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Metovnice otkrivena velika grupa emigranata iz Avganistana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, tokom akcije kod sela Metovnica u blizini Bora, pronašli su 44 Avganistanaca koji su ilegalno prešli granicu Republike Srbije.

Policijski službenici uhapsili su V. V. (1954) iz Bugarske dok je svojim kombi vozilom vrši prevoz 44 ilegalnih migranata poreklom iz Avganistana, koji su ušli na teritoriju Republike Srbije.

Pošto su zatražili azil, Avganistanci će biti smešteni u prihvatni centar.

Po predlogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << zamenika osnovnog javnog tužioca, osumnjičenom V. V. određen je pritvor, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, a protiv jedne osobe zbog istog krivičnog dela biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađeno više od 40 Avganistanaca u okolini Bora

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Dec.2014

Pripadnici MUP-a Srbije pronašli su u okolini Bora 44 Avganistanaca koji su ilegalno ušli u Srbiju, saopšteno je danas...Imigranti su pronađeno u selu Metovnica u blizini Bora a tom prilikom je uhapšen i V.V. (60) iz Bugarske koji je Avganistance prevozio kombijem...Zbog krijumčarenja ljudi i nedozvoljenog...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Kod Bora pronađena 44 Avganistanca

Izvor: Telegraf.rs, 20.Dec.2014

Policijski službenici uhapsili su V. V. (1954) iz Bugarske koji je svojim kombijem prevozio 44 ilegalnih migranata poreklom iz Avganistana, koji su ušli na teritoriju Srbije..Kod sela Metovnica u blizini Bora, policija pronašla je 44 Avganistanaca koji su ilegalno prešli granicu...Policijski službenici...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.