Književno veče sa Aleksandrom Gatalicom u Kladovu [NAJAVA]

Izvor: Bor030.net, 23.Nov.2015, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Književno veče sa Aleksandrom Gatalicom u Kladovu [NAJAVA]

Aleksandar Gatalica gost je biblioteke “Centar za kulturu” u Kladovu na književnom druženju koje je zakazano za utorak, 24. novembar 2015. godine u 19 sati. 

Laureat najprestižnijih književnih nagrada predstaviće svoj najnoviji roman “Sonata za lošeg čoveka”. To  je roman u kojem je kreiran gotovo neverovatan junak – u njemu je sažeta čitava epoha. Aleksandar Gatalica još jednom pomera granice savremene srpske književnosti i iskusnom rukom vodi čitaoca >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << u samo srce najmračnijih godina novije istorije Srbije.

Aleksandar Gatalica gostuje u ponedeljak, 23. novembra u 19 sati u Narodnoj biblioteci “Dositej Novaković” u Negotinu, u utorak, 24.novembra je gost kladovske biblioteke, a u sredu, 25. novembra od 18 sati gostuje u Narodnoj biblioteci “Vuk Karadžić” u Velikom Gradištu.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.