Još jedan Boranin uskoro u drugom krugu takmičenja “Nikad nije kasno”

Izvor: Bor030.net, 07.Jan.2016, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan Boranin uskoro u drugom krugu takmičenja “Nikad nije kasno”

Prvi krug velikog muzičkog takmičenja pevača veterana “Nikad nije kasno” na Prvoj srpskoj televiziji, pored Milutina Sretenovića Srete, obeležio je i Boban Janošević, pevač iz Brestovca, koji je svojom interpretacijom oduševio žiri i time zaslužio mesto u daljem toku takmičenja.

U trećoj emisiji projekta “Nikad nije kasno” Boban se žiriju i publici predstavio starom vlaškom pesmom “Jonje, Jonje”, koju je, između ostalih, izvodio i Luis, a poznata je verzija >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << i na srpskom jeziku pod nazivom “Kad se mesec sprema na spavanje” u izvođenju Zvonka Bogdana.

Ovaj šou program namenjen je neafirmisanim pevačima veteranima, starosti preko 45 godina, koji, osim izvrsnog pevačkog umeća, publici prezentuju i svoje životne priče.

Boban se profesionalno muzikom bavi od svoje 19. godine, od kad nastupa na susretima sela i svadbenim i drugim veseljima. Nedavno je odlučio da se oproba i u takmičenju koje krasi slogan “Nikad nije kasno”, koji Bobanu i ostalim takmičarima pruža nadu da još uvek ima vremena za njihove muzičke karijere.

“Još davne 1974. godine drug me je prijavio na Festival pevača amatera Srbije u čijem su žiriju bili Lepa Lukić, Aleksandar Trandafilović i Predrag Cune Gojković, koji me je, pošto sam odneo 1. mesto na festivalu, pozvao da snimim ploču. Ja sam tom prilikom odbio njegov poziv, zbog čega žalim i danas”, rekao je Janošević.

Žiri koji su činili Lepa Brena, Kornelije Kovač i Saša Milošević Mare imao je samo reči hvale za ovog borskog pevača, koji je pobrao i simpatije publike i plasirao se u drugi krug takmičenja.

Bobanov nastup u prvom krugu popularnog takmičenja možete pogledati ovde:

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.