Frankofono udruženje iz Kladova slavi 20 godina postojanja

Izvor: Bor030.net, 11.Nov.2015, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frankofono udruženje iz Kladova slavi 20 godina postojanja

Udruženje alijansa Srbija-Francuska u Kladovu i ove godine će na tradicionalan način proslaviti svoju slavu Sv. Jelenu Anžujsku i obeležiti jubilarnih 20 godina postojanja.

U četvrtak, 12. novembra 2015. godine, na dan slave, ovogodišnji domaćin Mihajlo Popović predaće slavski kolač sledećem domaćinu Zlatku Kalinoviću. Zatim će se u petak, 13. novembra jubilej proslaviti u galeriji Doma kulture, gde će se održati prezentacija škole i tim povodom okupiće se svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << prijatelji alijanse koji su udruženju pružali podršku u funkcionisanju tokom 20 godina postojanja, počevši od lokalnih vlasti, roditelja učenika i zvaničnika iz Francuskog instituta iz Beograda.

Nakon prezentacije, gde će govor održati predsednik udruženja Srđan Adamović, predsednik opštine Kladovo Dragan Budujkić i zvaničnici Francuskog instituta iz Beograda, biće održan koncert francuske šansone na kome će nastupati Predrag Tasić, Miljan Matović i Sunčica Drobnjak.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.