Dečiji butik “Smiley Club” ima sve za vaše mališane

Izvor: Bor030.net, 25.Okt.2016, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečiji butik “Smiley Club” ima sve za vaše mališane

Novootvoreni dečiji butik “Smiley Club” u Boru nudi vam kvalitetne i moderne kolekcije, koje su bojama i modelima prilagođene svim uzrastima vaših mališana.

U “Smiley Club”-u možete pronaći kvalitetnu dečiju konfekciju uzrasta do 14 godina, po veoma prihvatljivim cenama. Garderoba je izrađena od najboljih materijala renomiranih proizvođača iz domaće proizvodnje i uvoza.

“Smiley Club” se može pohvaliti i urbanim modelima, kao i širokim asortimanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << proizvoda sa raznim interesantnim motivima.

Sva odeća izrađena je od materijala i tkanina najvišeg kvaliteta, zbog čega je vrlo prijatna za nošenje. Inovativni dizajn, skladan odnos linija, dezena i boja, čine savršen izbor za mnoge prilike.

U ovom dečijem butiku takođe možete naći i idealno rešenje za poklon, kojim biste obradovali svoje najmilije. Uskoro će u ponudi biti i igračke po niskim cenama.

“Smiley Club” omogućuje vam da sa lakoćom pronađete odevni predmet za dečake i devojčice, u kome će se osećati vrlo prijatno.

Zato, mame, tate, bake, deke, tete i svi ostali, požurite u dečiji butik “Smiley Club” i izaberite najbolje za svoje mezimce.

Dečiji butik “Smiley Club” nalazi se u ulici 3. oktobar, broj 53 (bivši lokal “Dve šmizle”).

Radno vreme je svakog radnog dana od 9 do 20 časova, a subotom do 13 sati.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.