Čudo – jedan paradajz težak kilogram

Izvor: Pančevac-online.com, 26.Avg.2016, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudo – jedan paradajz težak kilogram

Paradajz koji je odgajio naš sugrađanin Jovan Vasiljevski s pravom zaslužuje da se nazove povrtarskim čudom s obzirom na to da je plod na fotografiji težak kilogram i dve stotine grama.

– Posadio sam ga pre dva meseca, nakon što sam kupio rasad od meni nepoznatih preprodavaca na Zelenoj pijaci. Sve vreme sam ga đubrio, zalivao i okopavao i smatram da su to ključni razlozi koji su doprineli njegovoj težini – izjavio je Vasiljevski.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

MISTERIJA RASADA SA ZELENE PIJACE: Evo kako je Pančevac odgajio gigantski paradajz!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Avg.2016

Paradajz koji je proizveo jedan Pančevac Jovan Vasiljevski s pravom zaslužuje da se nazove povrtarskim čudom, s obzirom na to da je uspeo da odgoji plod težak čak kilogram i dve stotine grama...– Posadio sam ga pre dva meseca, nakon što sam kupio rasad od meni nepoznatih preprodavaca na Zelenoj...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.