Crveni meteo alarm: Spremite se za veoma niske temperature

Izvor: Bor030.net, 20.Jan.2016, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveni meteo alarm: Spremite se za veoma niske temperature

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na veoma hladno vreme sa umerenim i jakim mrazem i temperaturom koja će u istočnim i južnim krajevima Srbije u subotu dostići čak 20 stepeni ispod nule.

Do ponedeljka, 25. januara prognozira se u jutarnjim satima veoma hladno vreme sa umerenim i jakim mrazem i temperaturom od -15 do -4 stepena Celzijusove skale.

U toku sutrašnjeg dana i u subotu očekuje se na istoku i jugu zemlje i do -20 stepeni, a dnevna >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << temperatura neće premašiti 0 stepeni.

Republički hidrometeorološki zavod za istočni deo zemlje najavio je crveni meteo alarm za sutra, dok će u petak u Timočkoj Krajini na snazi biti narandžasti meteo alarm.

Prema prognozi vremena za Bor, sutra se očekuje minimalna temperatura od -10 stepeni u najhladnijem delu dana do čak 1 stepena, a u toku najvećeg dela dana biće umereno oblačno i suvo vreme.

U petak će temperatura dostići minimalnih -12, a ista se temperaturna vrednost očekuje i u subotu.

U nedelju će biti veoma hladno sa prognoziranih -15 u jutarnjim i kasnim večernjim satima.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.