Crveni krst Kovin u Bavaništu o problemu zavisnosti kod mladih

Izvor: KovinEkspres.rs, 26.Maj.2015, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveni krst Kovin u Bavaništu o problemu zavisnosti kod mladih

Crveni krst Kovin realizovao je uvodno predavanje projekta oPas-NO! namenjeno osnovnom prikazu zavisnosti, kao i prikazu štetnosti konzumacije alkohola.

Predavanje je održano u saradnji sa OŠ “Bora Radić”, Bavanište, čiji su učenici od 5. do 8. razreda odslučali jednočasovno izlaganje iskusnih predavača uz podršku volontera kojima je u toku finalno licenciranje.

Petočlani tim činili su: Milan Lupšić i Marko Dinić – treneri i Nina Žarkov, Zorana Pavić >> Pročitaj celu vest na sajtu KovinEkspres.rs << i Stefan Đorđević – edukatori.

Predavanju je prisustvovalo 270 učenika.

Projekat oPas-NO! finansiran je od strane pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu u okviru realizacije Akcionog plana za borbu protiv droga u AP Vojvodini.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.