Bobana prvak Srbije u gađanju MK pištoljem

Izvor: Bor030.net, 15.Jul.2016, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobana prvak Srbije u gađanju MK pištoljem

Strelac Bobana Veličković iz Bora odbranila titulu prvaka Srbije u gađanju malokalibarskim pištoljem na Prvenstvu u Novom Sadu.

Naša olimpijka takmičila se u nadmetanju malokalibarskim pištoljem za žene na Prvenstvu Srbije za seniore i seniorke, u Novom Sadu.

Neprikosnovena među rivalima, naša Bobana je u finale ušla kao peta. Bila je ubedljiva u poilufinalnom delu takmičenja u kome je pogodila 18 “unutrašnjih centara” (hitac 10,3 i bolji).

U meču za zlato bila je uspešnija od Jasmine Milovanović iz Smedereva,  koja je sa 577 krugova ostvarila najbolji rezultat u kvalifikacijama. Bronza je pripala Danici Rašeti iz Zemuna.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.