Od prvog januara građevinske elektronske dozvole

Izvor: YU-Build.rs, 09.Okt.2015, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od prvog januara građevinske elektronske dozvole

Cilj je da region zapadnog Balkana učinimo zajedno konkurentnijim tako što ćemo stvoriti dobar ambijent za investiranje, poručila je Zorana Mihajlović na otvaranju Međunarodnog foruma o reformi sistema izdavanja građevinskih dozvola.



U Srbiji je u 2015. izdato skoro 50 odsto više građevinskih dozvola nego u odnosu na prosek prethodnih sedam godina, a od 1. januara naredne godine biće uvedena i elektronska građevinska dozvola, izjavila je danas >> Pročitaj celu vest na sajtu YU-Build.rs << potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović. Na forumu učestvuju ministri iz zemalja regiona zaduženi za građevinarstvo i urbanizam.

Izvor: iKragujevac


Nastavak na YU-Build.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.