Izvor: YU-Build.rs, 17.Apr.2013, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedina sazidana niskoenergetska kuća na Sajmu građevinarstva

Xella Srbija (http://www.ytong.rs/rs/content/xella_srbija_doo_1394.php) predstavila je novu YTONG niskoenergetsku porodičnu kuću na 39. Međunarodnom sajmu građevinarstva "Seebbe" u Beogradu.Predstavnici nemačke kompanije izjavili su da je YTONG porodična kuća jedini sazidani objekat na Sajmu u kome je prikazan i poseban sistem za pasivnu gradnju.

Nastavak na YU-Build.rs...






Povezane vesti

Nova kuća za mesec dana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2013

Patent za izgradnju svih vrsta objekata kompanije "Kvatro hauziz" (Quattro Houses), koji je promovisan danas na Međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu, pokazao je da je, uz poštovanje principa energetske efikasnosti, kuću moguće izgraditi za mesec dana za 500 evra po kvadratu - po sistemu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.