Zaljubljena Sanja Papić pokazala dečka! Nema više skrivanja? (Foto)

Izvor: Svet plus, 09.Avg.2014, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaljubljena Sanja Papić pokazala dečka! Nema više skrivanja? (Foto)

Manekenka i bivša misica Sanja Papić (29) boravi trenutno u Grčkoj, gde uživa u letovanju sa svojim emotivnim partnerom kojeg je posle izvesnog vremena odlučila i javno da predstavi.

Nema više skrivanja od javnosti, deluje kao nova odluka zgodne Sanje, čim je rešila da se javno pohvali svojim dečkom kojeg je do sada vešto čuvala samo za sebe.

Sanja i njena ljubav uživaju u zajedničkom odmoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << na Tasosu, gde im ne manjka ljubavi i dobrog provoda, obzirom na najnovije fotografije koje je zaljubljena manekenka objavila na Instagramu.

Autor: B.B.

Foto: Instagram/Sanja Papic

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Sanja Papić prvi put predstavila svog dečka

Izvor: Story, 09.Avg.2014

Bivša misica Sanja Papić već duže vreme uživa u ljubavi partnera kog je dugo krila, ali ipak odlučila da ga predstavi putem društvenih mreža...Sanja Papić, Story arhiva

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.