Izvor: HotSport.rs, 03.Avg.2015, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA NAŠLA ZAMENU ZA DŽENKINSA: Na Kalmegdan stiže i ubojiti košgeter (VIDEO)

Nakon prodaje Nikole Kalinića na Malom Kalemegdanu se radi punom parom na dovođenju novih igrača, a jedini koji je za sada zvanično i potpisan je grčki gorostas Sofoklis Skorcijanidis koji je zmena za Bobana Marjanovića.

Govorka se da je na korak od dolaska među crveno-bele i plejmejker Ej Džej Prajs, a najnovija želja crveno-belih prema saznanjima beogradskih medija je iskusni bek koji isključivo gleda >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ka košu – Džejms Feldin.
Radi se o igraču koji je prethodnu sezonu završio u Dominikanskoj Republici (čiji je reprezentativac iako je rođen u Americi) igrajući za ekipu Vakeros de Bajamon, a ima i evropskog iskustva pošto je u Španiji igrao za Breogan i Fuenlabradu, a prethodnu sezonu je proveo u italijanskom Kantuu za koji je prošle sezone u proseku ubacivao 12 poena, a imao je i po tri skoka odnosno dve asistencije o meču.
Pogledajte meč u kojem je Feldin postigao 50 poena i to u duelu sa NBA zvezdama Kembom Vokerom i Brendonom Dženingsom.

(Izvor: Youtube/DuroSports)
Pogledajte na koji način je Maik Cirbes poželeo dobrodolicu svom novom klupskom saigraču.
The post ZVEZDA NAŠLA ZAMENU ZA DŽENKINSA: Na Kalmegdan stiže i ubojiti košgeter (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.