Izvor: HotSport.rs, 29.Jul.2015, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZENGA PRELOMIO: Neće Kasana, ali hoće čuvenog Grka

Protivnik Vojvodine u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope italijanska Sampdorije pokušava da sklopi što jači tim za predstojeću sezonu.

Pričalo se da je na korak od dolaska (povratka) u Đenovu Antonio Kasano, ali se trener Valter Zenga usprotivio toj ideji kontraverznog predsedika kluba Ferera pa se Sampdorija okrenula drugim rešenjima kada je u pitanju špic napada.
Radi se o grčkom reprezentativcu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Jorgosu Samarasu koji bi prema saznanjima Sport Medijaseta uskoro mogao da obuče dres Sampdorije. Grčki napadač prvi deo prethodne sezone je proveo u Vest Bromvič Albionu, dok je u drugom delu igrao za Al-Hilal iz Saudijske Arabije.
The post ZENGA PRELOMIO: Neće Kasana, ali hoće čuvenog Grka appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zenga: Srećan sam što igramo sa Srbima, ali Balkanci su opasni u ovakvim mečevima

Izvor: Blic, 29.Jul.2015

Trener Sampdorije Valter Zenga istakao je da je veoma srećan što svoj prvi zvanični meč u novom klubu vodi baš protiv srpskog kluba, pošto će se u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope sastati sa Vojvodinom...„Veoma sam srećan i počastvovan što počinjem evropsku kampanju baš u Srbiji,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.