Vulin: Što pre sporazum o zaštiti srpskih spomenika u Grčkoj

Izvor: Kurir, 26.Jul.2014, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Što pre sporazum o zaštiti srpskih spomenika u Grčkoj

Ministar za rad i socijalnu zaštitu u Vladi Republike Srbije rekao je da je sa grčkim ministrom razgovarao o zaštiti srpskih spomenika kulture u ovoj zemlji

BEOGRAD - Srbija i Grčka će u najkraćem roku postići sporazum o zaštiti srpskih vojnih memorijala u Grčkoj, dogovoreno je na sastanku ministra za rad Aleksandra Vulina s ministrom za severnu Grčku i Trakiju Jorgosom Orfanosom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Ministar za rad i socijalnu zaštitu u Vladi Republike Srbije rekao je da je sa grčim ministrom razgovarao o zaštiti srpskih spomenika kulture u ovoj zemlji.

- Ovo je još jedna potvrda tradicionalnog srpsko-grčkog prijateljstva i dokaz još boljih veza bratskih naroda - rekao je Vulin, dok je njegov grčki kolega naveo da Grčka snažno podržava evropski put Srbije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.