Veliki maler za Grčku: Ni Kostas Slukas ne igra kvalifikacije

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jun.2016, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki maler za Grčku: Ni Kostas Slukas ne igra kvalifikacije

Zbog problema s povredom već su van stroja Jorgos Printezis i Kostas Papanikolau, dok su Vasilis Spanulis i Nikos Zizis odlučili da više ne igraju za Helene

Izdanjem protiv Srbije u utorak uveče grčki košarkaši pokazali su da još daleko od forme potrebne za plasman na Olimpijske igre, a stanje igračkog kadra zadaće dodatne probleme selektoru Focisu Kacikarisu.

Naime, posle Jorgosa Printezisa i Kostasa Papanikolaua, koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << otkazali svoje učešće Helenima zbog problema sa povredama nogu, Kacikarisov poziv morao je da odbije i Kostas Slukas. I to iz istih razloga kao i njegovi saigrači.

Kada se na to doda da su Vasilis Spanulis i Nikos Zizis odlučili da više ne igraju za reprezentaciju, jasno je da se Grci nalaze u ozbiljnim problemima pred početak kvalifikacija u Torinu.

Heleni se nalaze u grupi sa Meksikom i Iranom, dok su u drugom delu Italija, Hrvatska i Tunis.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

GRČKA U PROBLEMU: Još jedan važan košarkaš neće moći da pomogne Helenima u plasmanu na OI

Izvor: HotSport.rs, 30.Jun.2016

Košarkaška reprezentacija Grčke će biti dodatno oslabljena na Olimpijskom kvalifikacionom turniru u Torinu.. . Posle povreda Printezisa i Papanikolaua i otkaza Spanulisa i Zizisa, još jedan maler je zadesio reprezentaciju Grčke. . Kostas Slukas verovatno neće igrati za Helene zbog povrede, što,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.