VIDEO: Printezis rastužio Arenu kao nekad CSKA

Izvor: B92, 22.Mar.2017, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Printezis rastužio Arenu kao nekad CSKA

Grčki košarkaš Jorgos Printezis pogodio je flouter na 3,2 sekunde do kraja produžetka protiv Crvene zvezde i tako doneo pobedu Olimpijakosu u Areni - 66:64.

Na dvadesetak sekundi do kraja dogodila se neobična situacija posle prodora Gudurića. Činilo je da je uspeo da se snađe kada mu je lopta ispala, ali je sudija Javor više od minuta gledao ponovljeni snimak.

Dosuđena je mrtva lopta, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pošto je strelica pokazala za Olimpijakos, Grci su dobili napad.

Ispostavilo se da je to bio odlučujući trenutak jer je u sledećem napadu Oly stigao do trijumfa. Grin je uspeo da pobegne Laziću, prosledi loptu do Printezisa, koji u svom stilu, kao nekoliko puta u prošlosti, pogađa flouter za konačan trijumf gostiju.

On je podsetio na svoj pogodak protiv CSKA iz Moskve u finalu 2012. godine za titulu evropskog šampiona.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta je video Damir Javor? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Mar.2017

Slovenac je kontroverznom odlukom u poslednjem minutu produžetka verovatno odredio konačan ishod..Slovenački arbitar Damir Javor je i ranije bio razlog žalbi i pritužbi od strane Crvene zvezde zbog nekih spornih odluka u Jadranskoj i Evroligi, ali posle večerašnjeg meča sa Olimpijakosom, Javor...

Nastavak na MozzartSport.com...

Dangubić: Javor je verovatno doneo ispravnu odluku

Izvor: B92, 22.Mar.2017

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić rekao je da je sudija Javor verovatno doneo ispravnu odluku u finišu utakmice sa Olimpijakosom...Zvezda je poražena od Olimpijakosa sa 66:64 posle produžetka, u utakmici 27. kola Evrolige, a odlučujući poen doneo je Jorgos Printezis tri sekunde pre kraja...Napadu...

Nastavak na B92...

LUDI TIKET, četvrtak, 171.582 dinara: Njega je obradovao Printezisov koš!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Mar.2017, 09:23

Poen u Areni u poslednjim sekundama doneo sjajan dobitak!..Neverovatni Jorgos Printezis je u poslednjim sekundama produžetka doneo pobedu Olimpijakosu nad Zvezdom i rastužio celu Arenu, ali jednog Beograđanina je - obradovao. Naime, taj pogodak doneo je MOZZARTOVOM kladiocu sjajan dobitak, a evo i...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.