Izvor: HotSport.rs, 03.Jun.2015, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKO POJAČANJE: Esjen potpisao za Panatinaikos (FOTO)

Reprezentativac Gane i nekadašnji superstar Čelsija, Mikael Esijen, potpisao je ugovor sa grčkim Panatinaikosom.
Iskusni 32-godišnji Mikael Esijen karijeru će nastaviti u grčkoj Superligi. Doskorašnji vezni igrač Milana odbio je da obnovi saradnju sa Milanom i nakon toga se pridružio grčkom timu.
Sjajni defanzivni vezista stavio je paraf na dvogodišnji ugovor sa timom iz Atine >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << . On u prestonicu Grčke stiže kao slobodan igrač bez plaćenog obeštećenja.
- Jako sam srećan što sam došao u klub kao što je Panatinaikos u kojem ću nastaviti karijeru – rekao je Esijen.
- Unapred se radujem poznanstvu sa novim igračima i nastupima u novom klubu. Nadam se da ću ovde moći da podignem trofeje – istakao je Esijen.
- Želeo bih da se zahvalim svima onima koji su me podržavali i navijačima koji su me toplo dočekali – istakao je ovaj defanzivni vezista.
Esijen je u Milan stigao iz Čelsija u januaru 2014. godine, ali sa “Rosonerima” nije uspeo da uradi ništa u Seriji A ove sezone. Pre toga godinu dana je proveo u Realu kao pozajmljeni igrač.
Esijen je u Seriji A upisao tek 20 nastupa, a tokom karijere najduže je branio plavu boju Čelsijevog dresa za kojeg je upisao 168 nastupa postigavši 17 golova.
 
Michael Essien signs for 2 seasons with Panathinaikos. pic.twitter.com/EXtAVDmojO
— Futbol del Egeo (@FutboldelEgeo) June 2, 2015

 
 
The post VELIKO POJAČANJE: Esjen potpisao za Panatinaikos (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.