Izvor: Blic, 30.Avg.2016, 06:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživajte na beskrajnim peščanim plažama Zakintosa

Beskrajne peščane plaže, plavetnilo Jonskog mora i lenji sunčani dani na grčkom ostrvu Zakintos, čekaju na vas i u septembru. Popunite vaš foto-album nestvarnim prizorima sa ovog živopisnog grčkog ostrva.

Ako danas napravite upit, 10 noćenja sa avionskim prevozom u Vili Albatros na Zakintosu za putovanje 08. septembra 2016. ćete platiti 229, umesto 257 evra evra po osobi.

Zakintos je treće ostrvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << po veličini u Jonskom moru. Pretežno je brdovito i ima brojne izvore slatke vode. Poznato je po brojnim prelepim plažama, a pored one sa razglednice, vredi posetiti Keri, koje ima čuvene pećine i jedno je od najlepših mesta za ronjenje na Mediteranu.

Blizu zaliva Cilivi nalazi se mesto Tragaki koje ima prelepe plaže poput Bouke, Katragakija, Gaidarosa i Amboule. Na samo kilometar od centra grada Zakintosa nalazi se stenovita plaža Krioneri, omiljeno mesto za kupanje stanovnika ovog ostrva.

Tu su i plaža Makris Gialos, plaža Zigia sa lekovitom vodom, mesto Alikes, peščana plaža Alikanas, selo Kipseli... Najlepšom plažom na Zakintosu smatra se Porto Roma, gde se spajaju zlatasti pesak, kristalno plava voda i okolno zelenilo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.