U grčkom zatvoru u tuči Albanaca i Pakistanaca dvoje mrtvih

Izvor: Blic, 03.Maj.2015, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U grčkom zatvoru u tuči Albanaca i Pakistanaca dvoje mrtvih

Dvoje zatvorenika je ubijeno, a 21 je povređen u današnjoj masovnoj tuči u jednom zatvoru u Atini između Albanaca i Pakistanaca, saopštilo je ministarstvo pravde Grčke.

Nasilje je izbilo u sukobu albanske i pakistanske grupe zatvorenika koji su koristili improvizovano oružje u zatvoru "Koridalos" u zapadnom delu Atine, javio je AFP pozivajući se na neimenovani izvor.

Razlog za sukob za sada nije poznat, prenela je francuska agencija.

Agencija AFP saznaje da je osam povređenih u teškom stanju, a ispred zatvora moglo je da se vidi nekoliko vozila hitne pomoći.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grčka, dvoje mrtvih u zatvorskoj tuči

Izvor: RTS, 03.Maj.2015

. Dvoje zatvorenika je ubijeno, a 21 je povređen u masovnoj tuči Albanaca i Pakistanaca u jednom zatvoru u Atini, saopštilo je ministarstvo pravde Grčke.

Nastavak na RTS...

Masovna tuča u zatvoru u Atini, dvojica mrtva

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Maj.2015

ATINA - Dvojica zatvorenika su ubijena, a 21 je povrijeđen u današnjoj masovnoj tuči između Albanaca i Pakistanaca u jednom zatvoru u Atini...Nasilje je izbilo u sukobu albanske i pakistanske grupe zatvorenika koji su koristili improvizovano oružje u zatvoru "Koridalos" u zapadnom dijelu Atine,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.