Izvor: Blic, 23.Okt.2016, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ZAGRLJAJU HOBOTNICE Najdruželjubivije stvorenje na svetu

Ovog meseca u Grčkoj je otkrivena hobotnica koja obožava da se druži i definitivno je najdruštvenija na svetu, barem tako misli na stotine hiljada internet korisnika.

Over-friendly octopus clamps its tentacles around diver's face and refuses to let go https://t.co/0037aNdZwA pic.twitter.com/v6meF8AMOt

Nikolas Kepesidis se na slici gotovo bori za vazduh nakon prijateljskog zagraljaj hobotnice, koja mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se obmotala oko glave, piše "Daily mail".

Video je postao virlani hit i društvene mreže su još uvek preplavljene snimkom druželjubivog morskog stvorenja.

Previše društvena hobotnica odlučila je da zagrli svog drugara ronioca, Nikolasa. Stvorenje je obmotalo osam kraka oko njegove glave, ne želeći da ga pusti.

Kepesidis je priznao da se borio sa krakatom hobotnicom ne bi li je otkačio sa lica. Čak i kad je uspeo da je skloni, ona je i dalje pokušavala da ga "zagrli".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.