U Grčkoj uhapšena dva Slovenca sa 370 kg heroina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2015, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Grčkoj uhapšena dva Slovenca sa 370 kg heroina

Grčka policija uhapsila je danas dvojicu slovenačkih državljana iz Domžala, u čijem kamionu, koji je bio na putu za Zapadnu Evropu, je pronađeno 370 kg čistog heroina, javljaju slovenački mediji.

Za ovo krivično delo vozač kamiona Klemen Ravbar (33) i njegov saputnik Stane Zabret (45) bi mogli da budu osuđeni na do 10 godina zatvora, prenosi agencija STA.

Slovenci su uhapšeni u luci Patras, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su čekali feribot za prelazak u Italiju.

Policijski pas je u njihovom kamionu prvo otkrio paket od kilogram heroina, da bi potom detaljnim pregledom vozila bilo pronađeno još 340 paketa ove droge.

Vrednost zaplenjenog čistog heroina se procenjuje na sedam miliona evra, dok bi u razblaženom stanju vredeo i do 40 miliona evra.

Slovenačka policija objavila je kako je i sama pokrenula istragu o ovom slučaju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.