Tramp: Ako Nemci ne spasu Grke, pomoći će im Putin

Izvor: Vostok.rs, 03.Jul.2015, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Ako Nemci ne spasu Grke, pomoći će im Putin

03.07.2015. -

Amerika ima sasvim dovoljno svojih problema, zbog toga rešavanje situacije u vezi sa državnim dugom Grčke treba prepustiti Nemačkoj, smatra američki milijarder i kandidat za predsednika Donald Tramp.

Sjedinjene Američke Države ne treba da se mešaju u grčku finansijsku krizu, izjavio je milijarder i kandidat za predsednika SAD Donald Tramp u intervjuu za televizijski kanal „Foks biznis“.

„Ne bih se mešao i previše aktivno učestvovao… >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Prepustio bih Nemačkoj da izađe na kraj s tim. Mi imamo dovoljno problema“, izjavio je Tramp odgovarajući na pitanje voditeljke šta Amerika treba da preduzme u vezi sa situacijom u Grčkoj.

Prema njegovom mišljenju, Sjedinjene Američke Države ne treba da zaborave da je „cela situacija sa evrom“ stvorena da bi mogla da konkuriše SAD.

„Nemačka će se pobrinuti za to. Iskreno govoreći, Vladimir Putin će se verovatno priključiti i spasiti položaj (Grčke), ako Nemačka ne uspe u tome. Tako da mislim da će Grčka biti u boljem stanju nego što ljudi pretpostavljaju“, naveo je predsednički kandidat i dodao da SAD ne mogu da se mešaju u svaki problem.

Ukupan dug Grčke, prema podacima Ministarstva finansija te zemlje od 1. aprila 2015, bio je 312,7 milijardi evra.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp:Ako Nemačka ne spase Grčku, pomoći će Putin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2015

SAD ne treba da se mešaju u grčku finansijsku krizu izjavio je milijarder i kandidat za budućeg američkog predsednika Donald Tramp u intervjuu TV kanalu "Foks biznis" (Fox Business)..."Ne bih se mešao i previše aktivno učestvovao (..) Dao bih Nemačkoj da se time bavi. Mi imamo dovoljno problema",...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.