The Cave Children u Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 15.Sep.2016, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Cave Children u Novom Sadu

U petak, 16. septembra, u novosadskom Omladinskom centru CK 13 koncert će održati grčki sastav The Cave Children. Kao predgrupa nastupiće lokalni bend Microsonic.

The Cave Children je psihodelični pop bend iz Atine koji čine Vassilis Vlahakos (vokal/gitara), Vassilis Nitsakis (bas), Dimitris Stergiou (bubnejvi) i Orestes Benekas (klavijature).Oformljeni su 2013. a prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << godine su objavili debitantsko ostvarenje “Quasiland”. Krajem ove godine očekuje se da objave i drugi album. U Novi Sad dolaze u okviru turneje po Balkanu, a u našoj zemlji održaće koncerte i u Zaječaru, Požarevcu, Beogradu i Kragujevcu.

Microsonic je indie rock bend iz Novog Sada. Imaju jedno studijsko izdanje do sada i to album “Unreal Images” iz 2014. godine. Od početka ove godine, bend svira u novoj postavi, kao trio: Danijela, Shole i Svića.

Karte za ovo veče mogu se nabaviti po ceni od 300 dinara.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Predavanje "Različitosti zdravstvenih sistema u današnoj Evropi"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2016

U Ogranku Srpske akademije nauka i umetnosti u Novom Sadu u petak 16. septembra, sa početkom u 19 časova, profesor dr Vinćenco Kostigliola održaće predavanje "Različitosti zdravstvenih sistema u današnoj Evropi"...Prof. dr Vinčenco Kostigliola je predsednik Evropske medicinske asocijacije sa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.