The Big Nose Attack premijerno u KSET-u

Izvor: BalkanRock.com, 03.Okt.2015, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Big Nose Attack premijerno u KSET-u

Grčki dvojac The Big Nose Attack uskoro po prvi put nastupa u Zagrebu. Ovu blues rock atrakciju koja se sastoji od Boogiemana na vokalu i gitari te Little Tonnieja na bubnjevima ugostit će KSET 21. listopada u sklopu turneje “Pizzöphrenia European Tour”.

Braća iz Atene iza sebe imaju četiri godine iskustva, koje uključuju sviranje s legendarnim Black Keysima na festivalu Rockwave, i dva studijska albuma: prvijenac koji dijeli ime benda iz 2011. godine i “Paint >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << It Blue…” iz 2013. na kojem se mogu čuti i odlični singlovi “Yeah! (That Girl)” s Elenom Pitoulis i “Down With Me”.

Dečki su krajem rujna pjesmom “Not The One” najavili i svoj nadolazeći album “69” o kojem se zasada zna samo da će biti izdan preko WTF? Records-a.

Kao predgrupa nastupit će domaći garage rockeri Mr. Albino koji su nedavno pobijedili na 19. HGF-u pa nakon lokalnih koncerata uskoro kreću i na pobjedničku turneju po raznim regionalnim festivalima.

Vrata kluba otvaraju se u 20h. Cijena karata u pretprodaji (KSET-ov šank) iznosit će 30 kn, a na dan koncerta 40 kn.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.