Telo bebe pronađeno na obali ostrva Kos

Izvor: Večernje novosti, 04.Okt.2015, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telo bebe pronađeno na obali ostrva Kos

Telo bebe pronađeno je danas na obali grčkog ostrva Kos, gde izbeglice dolaze iz Turske, saopštila je grčka obalska straža. Telo bebe, koje je u poodmakloj fazi raspadanja, pronađeno je na plaži jednog od hotela. Procenjuje se da je beba, obučena u zelene pantalonice i belu majcu, imala između šest i 12 meseci. Grčke vlasti veruju da je beba član izbegličke porodice koja je pokušala da dođe do ostrva u malom čamcu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Na ostrvo Kos prošlog meseca prebačeno je telo trogodišnjeg dečaka iz Sirije Ajlana Kurdija, koji je pronađen na turskoj plaži, podsetila je agencija AFP. Fotografija tela tog dečaka šokirala je čitav svet. Najmanje 15 beba i dece udavilo se prošlog meseca kada se zbog snažnog vetra prevrnuo čamac u kom su se nalazili kod ostrva Farmakonisi u Egeju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Grčka obalska straža pronašla telo dečaka

Izvor: Akter, 05.Okt.2015, 11:55

Telo dečaka uzrasta između tri i pet godina pronađeno je noćas na plaži grčkog ostrva Kos, a iz Egejskog mora spaseno je 1.743 izbeglica u 57 spasilačkih operacija, saopštila je danas grčka obalska straža..Grčka obalska straža spasila je izbeglice i migrante u blizini ostrva Samos, Farmakonisi,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.