Srpski golman svađa Olimpijakos i PAOK

Izvor: Sportal.rs, 06.Mar.2015, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski golman "svađa" Olimpijakos i PAOK

Olimpijakos i PAOK su ljuti rivali u Grčkoj, a sada bi mogli da zarate zbog srpskog golmana.

Naime, prema pisanju grčkih medija Bojan Šaranov, trenutno prvi čuvar mreže Ergotelisa, mogao bi već naredne sezone da završi u jednom od dva velikana grčkog fudbala.

Pirejci na leto ostaju bez prvog čuvara mreže Španca Roberta koji će u Romu, kao i Mađara Mađerija, a nekadašnji golman OFK Beograda je dobrim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << odbranama protiv njih privukao pažnju. Uostalom na meču protiv Olimpijakosa usepo je da odbrani i penal.

Ipak, i PAOK se uključio u igru. Klub iz Soluna je prošlog leta pregovarao sa Makabijem i agentima Šaranova, ali nisu uspeli da prodaju ili raskinu ugovore sa strancima - Itanđeom i Jakobom i tako obezbede mesto u timu. U junu neće imati taj problem pa bi srpski golman na kraju mogao da završi na “Tumbi”.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

VESTI IZ GRČKE: Srbin svađa PAOK i Olimpijakos

Izvor: HotSport.rs, 07.Mar.2015, 00:25

Kako prenose grčki mediji PAOK i Olimpijakos “ušli su u bitku” za srpskog golmana Bojana Šaranova.. . Naime, čuvar mreže Ergotelisa ima sjajnu sezonu i skrenuo je pažnju velikana na sebe. Kako će Olimpijakos na leto ostati bez dvojice golmana Roberta (ide u Romu) i Međerija (slobodan igrač),...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.