Srpska hostesa: Toliko Srba, a ti se slikaš s crncem?

Izvor: B92, 15.Jul.2017, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska hostesa: "Toliko Srba, a ti se slikaš s crncem?"

Beograd -- Grčki portal "Ola Deka" tvrdi da je pronašao hostesu srpskog porekla koja je najverovatnije razlog zbog kog je došlo do tuče na Zakintosu, prenosi "Blic".

Ime devojke nije otkriveno, ali je ona prema pisanju "Ola Deke" izjavila da su joj momci iz Srbije prišli i pitali je "zašto se pored toliko Srba fotografiše sa crncem".

"Ignorisala sam ih. Tada su Amerikanci sa kojim sam došla i grupa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << momaka iz Srbije razmenili nekoliko reči, ali ne sećam se šta su rekli. Srbin je udario šamar Bakariju, a onda mu je on uzvratio udarcem pivskom flašom u glavu", ispričala je ona.

Tada je počela sveopšta tuča.

"Otišla sam sa tri Amerikanca. Posle pet minuta vratila sam se do mesta gde je bila tuča i videla sam Bakarija bez svesti kako mu teče krv iz očiju. Jedan od Amerikanaca pored njega pokušavao je da mu pomogne", navodi ona, piše portal "Ola Deka".

Prethodno je i grčki list "ProtoTema" objavio priču srpskog izbacivača koji je rekao da je hostesa imala slobodan dan, ali da ju došla u klub da se druži sa Amerikancima, a da je tuča počela nakon verbalnog sukoba američkog studenta i grupe Srba.

I prema njegovim rečima, Srbin je prvi udario Amerikanca nakon čega mu je Amerikanac uzvratio udarac flašom po glavi.

"Devojka je počela da ih razdvaja, a žrtva je greškom udarila devojku laktom i njoj je počela da curi krv. Došla je da mi traži pomoć i ja sam uleteo da ih razdvajam. Počele su da lete pepeljare, a Amerikanac je izašao iz lokala i počeo da trči, a za njim su krenuli momci iz srpske ekipe, ja i grčki barmen. Sećam se da sam ga udario jednom pesnicom u lice i dva-tri puta po telu, ali ne po glavi. Kada sam ja otišao, masa Srba je nemilosrdno nastavila da ga tuče po celoj glavi i telu", rekao je srpski izbacivač.

Za ubistvo američkog turiste Bakarija Hendersona osumnjičeno je devet osoba - jedan Grk, sedam državljana Srbije i državljanin Velike Britanije srpskog porekla.

Četvorici sprskih državljana određen je pritvor do početka suđenja odnosno do 18 meseci, dok su dvojica, koji su se juče vratili sa Zakintosa u Srbiju, pušteni su da se brane sa slobode. Mladićima se na teret stavlja krivično delo saučeništvo u ubistvu.

Jedan od mladića koji su nakon smrtonosne tuče na Zakintosu i hapšenja došli u Srbiju izjavio je u petak za B92 da se ne brani sa slobode, već da je pušten na slobodu.

Kako je rekao, on i drugi pušteni mladić jesu snimljeni sigurnosnim kamerama, ali nisu bili učesnici, već su se "našli na pogrešnom mestu u pogrešno vreme".

Braniteljka jednod od optuženih, advokatica Zora Dobričanin Nikodinović, izjavila je ranije da uzrok sukoba nije bio selfi, kao što su mediji pisali, već da je nastadali Amerikanac udario flašom momka iz Srbije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska hostesa: "Toliko Srba, a ti se slikaš s crncem?"

Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Jul.2017

Grčki portal "Ola Deka" tvrdi da je pronašao hostesu srpskog porijekla koja je najvjerovatnije razlog zbog kog je došlo do tuče na Zakintosu, prenosi "Blic".Ime djevojke nije otkriveno, ali je ona prema pisanju "Ola Deke" izjavila da su joj momci iz Srbije prišli i pitali je "zašto se pored toliko...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.