Srbija protiv Grčke 18. novembra na Kritu

Izvor: Press, 24.Okt.2014, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija protiv Grčke 18. novembra na Kritu

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće prijateljsku utakmicu protiv selekcije Grčke 18. novembra u Hanji, na ostvru Krit, saopšteno je danas na sajtu nacionalnog saveza.
Utakmica se igra u terminu Međunarodne fudbalske federacije (FIFA), a vreme odigravanja meča biće naknadno određeno.

Srbija će prethodno, 14. novembra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dočekati Dansku u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope 2016. godine.

Utakmica na stadionu Partizana biće odigrana bez prisustva publike jer je Evropska fudbalska unija (UEFA) odlučila da kazni srpski tim zbog dešavanja na susretu između Srbije i Albanije, koji je prekinut prošle nedelje kada se iznad terena pojavila bespilotna letelica, dron, sa zastavom takozvane Velike Albanije, nakon čega su usledili incidenti.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Evropska Unija

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Sa braćom 18. novembra

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2014

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće 18. novembra prijateljsku utakmicu protiv Grčke, saopšteno je u petak. ..Odavno je poznato bratstvo Srba i Grka.. ..Utakmica će se igrati u mestu Hanja na ostrvu Krit, četiri dana posle kvalifikacionog duela za Evropsko prvenstvo protiv Danske... ..Vreme...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.