Sramno: PAOK neće da ćuti zbog Marka

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2014, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sramno: PAOK neće da ćuti zbog Marka

Sramota grčke lige! Sramota PAOK-a! Košarkaši solunske ekipe hteli i da napuste teren ako njihova utakmica protiv Olimpijakosa počne sećanjem na ubijenog navijača Zvezde.

Foto: Ilustracija 

 

Pre utakmice protiv Olimpijakosa, klub iz Soluna i zvaničnici lige odbili su da minutom ćutanja odaju poštu Marku Ivkoviću, ubijenom u Istanbulu u petak, pre utakmice Galatasaraj - Crvena zvezda Telekom.

 

"Klub iz Soluna ne poštuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ubijenog navijača", naslov je vesti u grčkim medijima kojima se opisuje scena pred meč Olimpijakosa i crno-belih iz Soluna.

 

Neki grčki mediji navode i da je odbijanje bila odluka samo PAOKA-a, uz sramno obrazloženje kluba da bi zbog minuta ćutanja košarkaši u crno-belom napustili teren.

 

Marko Ivković ubijen je u petak u Istanbulu, ispred hale "Abdi Ipekči", a ovog vikenda će sve utakmice turske lige početi minutom ćutanja.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.