Spanulis: Ovo je za brata Printezisa

Izvor: B92, 30.Maj.2016, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spanulis: Ovo je za brata Printezisa

Heroj Olimpijakosa Vasilis Spanulis posvetio je osvajanje titule Jorgosu Printezisu ččiji otac je preminuo 19. maja.

Olimpijakos je osvojio 12. titulu u grčkom šampionatu pošto je u finalu pobedio Panatinaikos sa 3-1.

Oba meča u OAKA areni rešio je Spanulis trojkama u poslednjim trenucima i tako još jednom potvrdio da je možda i najveći evropski igrač u poslednjih 15 godina.

„Ostvarili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo veliki uspeh. Prošli smo mnogo poteškoća, ali smo na kraju osvojili titulu i sada slavimo. Ovaj trofej posvećujem ocu mog brata Jorgosa Printezisa. Prošli smo mnogo zajedno i želeo sam da pobedim zbog njega. Osvojili smo drugu uzastopnu titulu, nešto što se nije dogodilo 19 godina. Ovo posvećujem i mojoj supruzi koja je uvek uz mene, mom bratu koji me podržava, mom timu i predsednicima koju ulažu novac u Olimpijakos“, rekao je Spanulis.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Heroj Pireja - Vasilis Spanulis: Titula za oca mog brata Printezisa!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Maj.2016

„Izuzetna je čast za mene što sam bio saigrač jednog takvog asa i što mogu da kažem da je moj prijatelj. On je jedan od najvećih košarkaških asova ikada viđenih“, rekao je grčki as na račun sveže penzionisanog Dimitrisa Dijamantidisa..Jedan hitac i – gotovo! Vasilis Spanulis ponovo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.