Izvor: Scandal.rs, 10.Jan.2017, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seli se u Grčku: Maja Volk našla dečka preko interneta!

Književnica Maja Volk je odlučila da posle osam godina apstinencije nađe partnera, i to preko interneta.

Na sajtu za dopisivanje počela je da se dopisuje sa jednim Grkom, koga je ubrzo posetila u Atini.

“Šesnaest godina sam bila u braku, 12 gosina je prošlo otkako sam se razvela. Imam troje dece kojima sam maksimalno posvećena. Osam godina sam bila u celibatu, vrlo srećna i zadovoljna. Sve do nedavnog putovanja u Peru, pre dva meseca. Tamo sam se popela na >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << visnu od 5.200 metara i bila srećna što sam uopšte živa. Onda sam sebi rekla: “Pa dobro, što se ti sada ne otvoriš, što si tako dosadna?”, ispričala je Maja i dodala:

“I onda krenem na onlajn dejting, tamo nađem jednog Grka i on me pozove u Atinu. Ja momentalno krenem, deca me zaustave na vratima, kažu: “Ideš kod neproverenog čoveka!”, Ja njima odgovorim: “Pa, proveriću ga, nikakav problem nije.” I odem. Bilo je mnogo lepo, toliko mogu da vam kažem”, ispričala je u emisiji “Ja to tako”.

Volkova je ostala pri stavu da je još rano da otkrije ime dečka, ali je ipak rekla šta planira da uradi u skorije vreme.

“Mogu samo da vam kažem da planiram da se selim u Grčku!”, rekla nam je Maja.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.