SVET saznaje: Grčka i Kipar poludeli za pesmom ‘Uno momento’! (video)

Izvor: Svet, 22.Avg.2015, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET saznaje: Grčka i Kipar poludeli za pesmom ‘Uno momento’! (video)

Nakon što je hit Severine Vučković i benda “Ministarke” više od godinu dana ‘tresao’ ceo region, došlo je vreme za nove zemlje. ‘Uno momento’ snimljen je na grčkom jeziku i ova verzija već ima šest milion pregleda na sajtu Jutjub.
Pesma je postala najveći hit u Grčkoj i Kipru >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ovog leta, a mi vam donosimo i neke od snimaka sa žurki gde se sluša ‘Uno momento’ i na kojima se vidi da su svi sa grčkog govornog područja potpuno poludeli za ovim balkanskim ritmom.

Ovo je jedan od retkih slučajeva da Grci kopiraju muziku sa naših prostora, a ne obrnuto. Izvodjač grčke verzije ovog hita prvo je nelegalno snimio pesmu, ali se kasnije javio i otkupio prava od kompozitora Filipa Miletića.
Talentovani Beogradjanin, inače kompozitor najvećih Severininih hitova i osnivač benda “Ministarke”, nedavno je posetio Kipar i uverio se u neverovatnu popularnost ove pesme.

Zajedno sa tekstopiscem Milošem Roganovićem, koji je autor teksta ‘Uno momento’ Filip radi na pesmama za novi album Severine Vučković.
Inače, ‘Uno momento’ je i dalje najslušanija pesma na celom Balkanu ikada i trenutno ima preko 54 miliona pregleda na Jutjubu.


Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.