SRUŠIO SE U EGEJSKOM MORU: Pronađeno telo grčkog vojnog pilota

Izvor: Kurir, 12.Feb.2016, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRUŠIO SE U EGEJSKOM MORU: Pronađeno telo grčkog vojnog pilota

Grčka spasilačka služba pronašla je telo pilota vojnog helikoptera koji se u četvrtak srušio u Egejskom moru, saopštila je danas grčka vojska i dodala da su tri osobe stradale u toj nesreći.

Vojni helikopter srušio se u Egejsko more u blizini arhipelaga Dodekanzi. Letelica se srušila tokom vojne vežbe grčke mornarice i veza s helikopterom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izgubljena u četvrtak rano ujutro.

Greek Navy #Helicopter Crashes In the #AegeanSea https://t.co/hRd571EfmX pic.twitter.com/u3zfuCMBbS

Za sada se ne zna uzrok nesreće, a olupina helikoptera pronađena je nekoliko sati kasnije u blizini grčkog ostrva Kinaros.

Grčki ministar odbrane Panos Kamenos je odmah posle vesti o toj nesreći napustio samit NATO-a u Briselu i vratio se u Atinu.

Autor: Beta
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađeno telo pilota pada vojnog helikoptera u Grčkoj

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Feb.2016

Grčka spasilačka služba pronašla je telo pilota vojnog helikoptera koji se u četvrtak srušio u Egejskom moru, saopštila je danas grčka vojska i dodala da su tri osobe stradale u toj nesreći...Vojni helikopter srušio se u Egejsko more u blizini arhipelaga Dodekanzi. Letelica se srušila tokom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.