Radnički protiv grčkog Posejdona na startu Čelendž kupa

Izvor: KGsport.info, 22.Jul.2014, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički protiv grčkog Posejdona na startu Čelendž kupa

Rukometaši Radničkog danas su dobili svog rivala na startu Čelendž kupa. Kragujevčani će u 3. kolu ovog takmičenja ukrstiti koplja sa grčkom ekipom Posejdon Lutraki.
Ovaj klub je do skora boravio u drugoj grčkoj ligi, da bi tek pretprošle sezone debitovao u eltinom rangu i zauzeo solidno 7. mesto. Prethodne sezone rukometaši Posejdona bili su još bolji i osvojili 4. mesto, čime su izborili izlazak na evro-scenu.
Prvi meč biće odigran 21.11 u kragujevačkom „Jezeru“, a revanš je na programu nedelju dana kasnije u Grčkoj.
Inače, izabranici Nedeljka Vučkovića su već uveliko krenuli sa pripremama. Nakon kondicionih treninga na stadionu „Čika Dača“, igrači aktuelnog vicešampiona Srbije juče su odradili i prvi trening u hali „Jezero“.
Ekipa će narednih dana trenirati u Kragujevcu, nakon čega sledi učešeće na nizu kvalitetnih turnira. Prvi od njih biće održan u Temišvaru od 7. do 10. avgusta, gde će pored Radničkog učestvovati i jedan od najvećih mađarskih klubova svih vremena Pik Seged, zatim CSM Bakau i domaćin Poli Temišvar.
Kako ističu u klubu, i dalje se traži kvalitetna zamena za Krstu Miloševića, čime bi se kompletirao igrački kadar za narednu sezonu, gde Radnički pored učešća u Čelendž kupu, očekuju obaveze i u regionalnoj SEHA liga, kao i na domaćoj sceni.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.