Promocija Bača i okoline na Sajmu turizma u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2017, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija Bača i okoline na Sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija opštine Bač nastupiće na 39. Međunarodnom sajmu turizma, koji će se održati od 23. do 26. februara u Beogradu. Pod sloganom "Uživajte na vreme!", u šest izložbenih hala predstaviće se više od 1.100 izlagača iz 56 zemalja – Grčke, Egipta, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Turske, Slovenije, Bugarske, ali i Indije, Mađarske, Tunisa, Nemačke...

Ovogodišnji učesnici su najznačajnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni turoperatori.

Tokom trajanja Sajma TOO Bač predstaviće turističku ponudu ovog kraja zasnovanu na izuzetnim prirodnim i kulturnim vrednostima Bača i okoline.

U najupečatljivije srednjevekovne spomenike kulture spada impozantna tvrđava u sred Bačke ravnice sa Donžon kulom, suvenirnicom i muzejskom postavkom, Franjevački samostan - takođe spomenik kulture od izuzetnog značaja - trenutno u fazi obnove, koji će već tokom naredne godine zasijati u novom ruhu sa jednim novim konceptom i muzejskim prostorom za razvoj edukativnog turizma.

U turističkom programu Bača nalazi se i Manastir Bođani, ostaci hamama, kalvarija, podgrađe Bačke tvrđave, poseta slovačkoj ili šokačkoj etno kući, zatim kupalište na jazeru Provala, obala Dunava, reka Berava, kanali ali i poznata lovišta, koje mame raznovrsnim turističkim sadržajima.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dobra poseta na štandu Turističke organizacije Bujanovac

Izvor: BujanovackiGlas.info, 23.Feb.2017, 19:47

BEOGRAD, BUJANOVAC, 23. februar 2017. – U Beogradu je danas, pod sloganom „Uživajte na vreme“,  otvoren 39. Međunarodni sajam turizma. Među više od 1.100 izlagača iz 56 zemalja, u sajamskoj hali 4 nalazi se i izložbeni štand Turističke organizacije Bujanovac..Prijatno smo iznenađeni...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.