Predstava “Demokratija” Zijaha Sokolovića u borskoj biblioteci [NAJAVA]

Izvor: Bor030.net, 23.Okt.2016, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava “Demokratija” Zijaha Sokolovića u borskoj biblioteci [NAJAVA]

Pozorišna predstava “Demokratija”, koju je napisao i režirao Zijah Sokolović, a čije izvođenje organizuje UG “Srbija u pokretu”, biće premijerno odigrana u Boru 26. oktobra u Narodnoj biblioteci sa početkom u 19 sati.

“Demokratija” Zijaha Sokolovića bavi se idejom demokratije kroz istoriju, provlačeći je kroz staru Grčku, Rim, pa i mitsku priču o Prometeju i bogovima sa Olimpa, vešto pokazujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << da je demokratija sistem koji je pre svega na strani ljudi-osim kada to baš i nije slučaj.

Predstava je nastala u okviru kampanje “Biram koga biram”, koju sprovode Nacionalna koalicija za decentralizaciju, Srbija u pokretu i Media i reform centar Niš sa ciljem da građanima Srbije pokažu sve manjkavosti postojećeg izbornog sistema kako bi ih angažovali da se aktivno uključe u kampanju za njegovu promenu.

Ulaz za predstavu je besplatan, ali je potrebno rezervisati karte putem linka.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Zatvoreni bazeni počinju sa radom

Izvor: Bor030.net, 24.Okt.2016, 10:05

Zatvoreni bazeni Ustanove Sportski Centar “Bor” počinju danas sa radom...Radno veme bazena je radnim danima od 15 do 19 sati i vikendom od 11 do 19 sati...Cena karte po osobi je 150 dinara.

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.