Poznata satnica za koncert Planet Of Zeus u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 04.Dec.2016, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata satnica za koncert Planet Of Zeus u Beogradu

Grčka stoner metal atrakcija, Planet Of Zeus, u okviru svoje aktuelne evropske turneje će, kako je već bilo najavljeno, ponovo posetiti Srbiju. Jedan od gradova u kojima je bend već održao svoj nastup je Novi Sad, a predstojeća dva će biti u Domu Omladine Beograda, u utorak 6. decembra i na Factory Festu Vranju, dan posle.

Predgrupe koje će bendu pružiti podršku u Beogradu su lardcore sastav Few Reasons >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Why, kao i hard stoner metalci Last Thrill. Budući na kombinaciju žanrova koja će ova tri benda predstaviti, deluje da će ovo, muzički vrlo heterogeno veče ujedno biti i i veoma zanimljivo.

Karte za beogradski koncert se mogu nabaviti u pretprodaji po ceni od 700 dinara, prodajna mesta su Eventim i Felix. Na dan koncerta cena će iznositi 1000 dinara.

Satnica za koncert izgleda ovako:

20:30 – ulaz

21:00 – Last Thrill

21:45 – Few Reasons Why

22:40 – PLANET OF ZEUS
Pogledaj vesti o: Grčka,   Vranje

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.