Planet of Zeus premijerno u Božidarcu

Izvor: BalkanRock.com, 26.Avg.2015, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planet of Zeus premijerno u Božidarcu

U sklopu jesenje evropske turneje grčki sastav Planet of Zeus svratiće i u Srbiju i 31. oktobra će prvi put nastupiti u Beogradu. Dan ranije nastupaju u novosadskoj Fabrici.

Kao domaća podrška na beogradskom koncertu u Božidarcu nastupiće Superhammer iz Inđije i lokalni In From The Cold.

Publika u Srbiji je već imala priliku da na EXIT-u 2012. godine čuje ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << četvorku. Planet of Zeus iza sebe imaju tri albuma, “Eleven the Hard Way” iz 2008. godine, “Macho Libre” iz 2011. godine, a poslednje izdanja “Vigilante” objavili su prošle godine.

Ulaznice su u pretprodaji u Felix šopu od 1. oktobra po ceni od 500 dinara. Na dan koncerta iznosiće 700 dinara. Detalji novosadskog koncerta biće naknadno objavljeni.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Partibrejkersi u Nišu

Izvor: Studnel.com, 26.Avg.2015

Ovaj sastav zatvoriće ovogodišnju sezonu koncerata na otvorenom. Nakon sjajnog nastupa u maju prošle godine, ovaj sastav izaći će još jednom pred nišku publiku. Na svom koncertu odsviraće najveće hitove iz bogatog opusa svoje duge karijere koja traje već 33 godine. Pored toga, predstaviće...

Nastavak na Studnel.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.