Planet Of Zeus početkom decembra u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 16.Sep.2016, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planet Of Zeus početkom decembra u Beogradu

Grčki stoner metalci Planet Of Zeus, koji su već par puta gostovali u našoj zemlji i priredili koncerte za pamćenje, u sklopu svoje najnovije turneje će nas ponovo posetiti, 6. decembra u Domu Omladine Beograda.

Promocija poslednjeg albuma benda, “Loyal To The Pack”, povod je za pomenutu turneju. Ime specijalnih gostiju koji će nastupiti s njima će uskoro biti objavljeno.

Ulaznice za ovaj koncert se mogu naći u pretprodaji od 1. oktobra, po ceni od 700 dinara, a na dan koncerta cena će iznositi 1000 dinara. Prodajna mesta su Eventim, Felix i Mungos.

Save
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Planet Of Zeus u decembru u Beogradu!

Izvor: SvetGitara.com, 16.Sep.2016

U sklopu svoje najnovije turneje na kojoj promovišu poslednji studijski album „Loyal To The Pack“ bend se vraća u Beograd 6. decembra, gde će nastupiti u Domu omladine Beograda...Planet of Zeus suvereno grabe napred uzlaznom putanjom popularnosti i danas su već izrasli u ozbiljnog giganta na...

Nastavak na SvetGitara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.