Peti Mikro festival u Rexu

Izvor: SEEcult.org, 17.Sep.2014, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peti Mikro festival u Rexu

Mikro festival amaterskog filma biće održan jubilarni, peti put 26. i 27. septembra u Kulturnom centru Rex u Beogradu, a kao i prethodnih godina, okupiće autore i ljubitelje kratkog eksperimentalnog, animiranog, treš, dokumentarnog ili igranog filma iz “uradi sam” produkcije.

Na konkurs petog Mikro festivala, koji je zatvoren 7. septembra, prijavilo se 88 autora sa 103 filma iz svih krajeva sveta.

U takmičarski program ušlo je 39 radova, saopštila je organizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEcult.org << Mikro art, organizator Mikro festivala.

Autori dolaze iz Francuske, Indije, Irana, Mađarske, SAD, Portugala, Španije, Grčke, Kine, Bangladeša i zemalja u regionu.

     Mikro festival u Uličnoj galeriji (arhiva)

Prošle godine, na četvrtom Mikro festivalu, tri nagrade dodeljene su autorima iz Srbije, a u takmičarskom programu bila su 33 filma.

(SEEcult.org)

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Peti Mikro festival amaterskog filma u REX-u

Izvor: Beta, 17.Sep.2014

BEOGRAD, 17. septembra 2014. (Beta) - Peti Mikro festival amaterskog filma odrzaće se 26. i 27. septembra u Kulturnom centru REX u Beogradu...Kao i prethodnih godina, festival će okupiti autore i ljubitelje kratkog eksperimentalnog, animiranog, treš, dokumentarnog ili igranog filma iz "uradi sam produkcije"...U...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.