Održana Internacionalna konferencija o ekološkom menadžmentu i materijalnim tokovima

Izvor: Bor030.net, 12.Okt.2016, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana Internacionalna konferencija o ekološkom menadžmentu i materijalnim tokovima

U skladu sa strategijskim planovima internacionalizacije Odseka za menadžment, Tehničkog fakulteta u Boru, u periodu od 2. do 4. oktobra održana je 6. Internacionalna konferencija o ekološkom menadžmentu i materijalnim tokovima – EMFM2016.

Veliki broj domaćih i stranih eksperata iz oblasti ekologije i materijalnih tokova učestvovao je na šestoj po redu konferenciji, koja već poprima obrise tradicionalne.

Svoje radove su na ovom skupu prezentovali su istraživači >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << iz Nemačke, Bosne i Hercegovine, Srbije, Mađarske, Grčke, Litvanije, Rumunije, Slovenije, Nigerije, Rusije, Hrvatske, Libije i Poljske. Pored samih prezentacija, vođene su i brojne diskusije na različite teme iz oblasti menadžmenta i ekologije, koje su dodatno doprinele razmeni saznanja i iskustava učesnika.

Konferenciju su zajednički organizovali Tehnički fakultet u Boru, Mašinski fakultet Univerziteta u Zenici –BiH  i “Umwelt Campus” Birkenfeld univerziteta u Triru – Nemačka.

Info link: http://emfm.tf.bor.ac.rs/
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

TF BOR: Veliki broj učesnika na ovogodišnjoj letnjoj školi o ekološkom preduzetništvu [FOTO]

Izvor: Bor030.net, 12.Okt.2016

Paralelno sa konferencijom EMFM2016 Odseka za menadžment, Tehničkog fakulteta u Boru, u periodu od 2. do 6. oktobra organizovana je i letnja škola za doktorande (PhD) i master studente na temu: “Ekološko preduzetništvo: Upravljanje inovacijama za tehničko – tehnološke proizvode i intelektualno...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.