Odmor na Lefkadi za 220 evra

Izvor: Blic, 25.Jul.2016, 06:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odmor na Lefkadi za 220 evra

Ostrvo Lefkada, koji se naziva i Lefkas, četvrto je najveće ostrvo u sklopu Jonskih ostrva, posle Zakintosa, Kefalonije i Krfa.

Most preko uskog kanala povezuje ostrvo sa kopnenom Grčkom i počinje baš u gradu Lefkada. Ulaz u grad sa mosta je najinteresantniji deo grada u kome se nalazi većina kafea, restorana i prodavnica. Metod koji su graditelji u Lefkadi koristili za zaštitu od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zemljotresa dao je gradu veoma interesantnu arhitekturu.

Lefkadu pored izuzetno lepih plaža i prirode ukrašavaju prelepa mala sela koja se spuštaju niz padine planina u obliku amfiteatra. Najinteresantnija mesta su Lefkada, Nidri , Vasiliki, Agios Nikitas, Kalamaci, Sivota.

Klima je mediteranska sa velikim brojem sunčanih i toplih dana i sa osvežavajućim vetrovima koji posebno pogoduju ljubiteljima surfovanja na vetru.

Uz specijalnu ponudu superodmor.rs 11 noćenja u vili Spiros, počevši od 4. avgusta, koštaće vas samo 220 evra po osobi, umesto 307 evra po osobi. Da biste ostvarili uštedu od 87 evra po osobi, potrebno je da upit izvršite danas.

Aranžman obuhvata i autobuski prevoz.

Vila Spiros nalazi se na oko 300 metara od centra, na oko 100 metara od mora i marine i na oko 500 metara od plaže.

Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta) kupatilo, tv, klima uređaj, koji se doplaćuje pet evra po danu, i terasu. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima. Svi studiji sadrže komplet posteljinu za svaki krevet. Studiji se nalaze na I spratu.

Više detalja možete naći OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.