Novi termin: Zvezda - Olimpijakos u nedelju

Izvor: Mondo, 06.Maj.2016, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi termin: Zvezda - Olimpijakos u nedelju

Dva kluba su bila prinuđena da ponovo promene datum odigravanja prijateljske utakmice zbog odlaganja finalne utakmice Kupa Grčke.

Foto: MN Press

Crvena zvezda i Olimpijakos odigraće prijateljsku utakmicu u Beogradu 8. maja od 19 sati, a ne u utorak kako je bilo planirano

Karte za utakmicu prodavaće se i u subotu od 11 do 17 časova, kao i u nedelju, od 11 časova pa do početka meča.

Cene su 300 dinara za sever, 500 za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << istok, i 700 za zapadnu tribinu stadiona "Rajko Mitić". Za duel će važiti i sezonske karte.

FK Crvena zvezda se još jednom izvinjava zbog nove promene termina. Ovaj duel prvo je bio planiran za četvrtij, pa za 10. maj.

Zvezda i Olimpijakos su do sada već igrali jednu prijateljsku utakmicu, 12. novembra 1994, takođe u Beogradu, kada je domaćin pred 25.000 gledalaca slavio 4:1.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.