Ništa od osvete, evo ko je rival srpskim Delfinima u borbi za finale!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2016, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od ''osvete'', evo ko je rival srpskim ''Delfinima'' u borbi za finale!

Našim vaterpolistima se nije ispunila želja, ali svejedno, ''mašina se upalila'', pa neka protivnici sad razmišljaju o Srbiji!

Naime, posle današnje pobede nad Španijom, reprezentativac Srbije Slobodan Nikić je konstatovao da bi više voleo Grčku za rivala u polufinalu, kako bismo Grcima ''naplatili'' za sve probleme koje su nam napravili tokom prve faze takmičenja.

Ipak, u poslednjem četvrtfinalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << duelu, Grčka je večeras poražena od Italije, i to ubedljivo, rezultatom 9:5.

Prema tome, drugi polufinalni par na vaterpolo olimpijskom turniru biće Srbija - Italija!

Podsetimo, ranije danas su se u polufinale plasirale i selekcije Hrvatske i Crne Gore, koje će u međusobnom duelu odlučivati o drugom finalisti.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.