NEVREME U ATINI Zevs pokušava da spreči referendum

Izvor: Blic, 01.Jul.2015, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVREME U ATINI "Zevs pokušava da spreči referendum"

Nakon četiri sata čekanja, grčki premijer Aleksis Cipras konačno je započeo televizijsko obraćanje naciji. Grci u prvih nekoliko minuta njegovog govora nisu imali signal na televizorima, usled velikog nevremena praćenog pljuskovima i grmljavinom.

"Zevs pokušava da spreči referendum", napisala je jedna Grkinja koja je sa nestrpljenjem čekala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ciprasovo obraćanje.

It is POURING in Kallithea. I think Zeus is trying to drown the #Greferendum

Nebo nad Atinom je tmurno a kiša neprestano lije. Mnogi su bili razočarani zbog nestanka slike na televizijskim prijemnicima, jer su želeli da čuju šta premijer ima da kaže o dogovoru sa kreditorima. Ipak, signal je ubrzo uspostavljen.

Storms in Athens have knocked out our attempt to watch Tsipras live (4 hours after it was "about to happen") pic.twitter.com/jhrUGc3BDM

Aleksis Cipras je najavio da će se referendum, planiran za nedelju, ipak održati.

Dear England, you stole our weather. Love, Athens pic.twitter.com/UwyypIbJYQ

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.