Motorama na turneji u regionu

Izvor: BalkanRock.com, 01.Dec.2016, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motorama na turneji u regionu

Ruski post punk bend Motorama sredinom decembra imaće mini turneju u Grčkoj, dok će jedan koncert održati i u Bugarskoj. Na ovoj turneji promovisaće svoj aktuelni, četvrti po redu, album “Dialogues”.

U šest dana bend će održati šest koncerata u južnom delu Balkana i to u sledećim gradovima:

13.12. Sofija (Mixtape 5)

14.12. Ser (Aigli)

15.12. Atina (Death Disco)
>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << />
16.12. Larisa (Stage Club)

17.12. Solun (Mylos Club)

18.12. Patra (Giafka)

Na koncertu u Sofiji nastupaće sa lokalnim bendom Jin Monic. Early bid karata za koncert više nema, dok se regularne mogu kupiti po ceni od 10 eura na sajtu wrongevents.ticketlogic.bg ili na bilet.bg. Na ulazu će cena karat biti 12,5 eura.

Motorama je jedan od vodećih post punk bendova u svetu, takođe i jedan od aktivnijih ruskih alternativnih bendova. Iza sebe imaju četiri albuma, od kojih je najsvežiji ovogodišnji “Dialogues”. Godinama su koncertno veoma aktivni, što im je omogućilo da steknu veliku fan bazu širom Evrope.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.